top of page

Despre noi...

Acest serviciu a luat nastere din dorinta de a oferi pasionatilor de motociclete un mod cat mai adecvat pentru a transporta "bijuteria". Trecand printr-o experienta neplacuta atunci cand am achizitionat motocicleta proprie, pentru ca am o remorca transport marfa, negsind sa inchiriez o remorca transport motocicleta, am decis ca ar fi binevenit si in Iasi un serviciu de inchiriere remorci pentru transportul motocicletelor si ATV. Nu am vrut ca si altii sa transporte ceva atat de pretios intr-o remorca de marfa, legata cu 100 de chingi, incarcata cu chiu cu vai si cu teama ca la orice miscare a remorcii se poate deteriora, ci sa poata inchiria remorca specializata transport motocicleta sau ATV. Cei care doresc pot inchiria de la noi si remorca transport marfa.

Daca si voi tineti la motocicleta voastra asa cum o fac eu, veti investi pentru a o aduce in siguranta acasa sau a merge oriunde doriti inchiriind o remorca transport motocicleta sau ATV de la noi.

Asadar, inchiriati o remorca pentru transport motocicleta de la www.remorent.ro.

Iar daca vreti sa transportati marfuri accesati sectiunea de inchiriere remorci marfa. Va punem la dispozitie spre inchiriere remorca cu prelata, cu obloane sau remorca tip platforma. In acest fel veti putea transporta aproape orice tip de bunuri cu remorca inchiriata de la www.remorent.ro

bottom of page